Restauracja na Kaszubach
Dania w naszej restauracji powstają z pasji do gotowania, doświadczenia Szefa Kuchni, Mariusza Wolskiego - finalistę Mistrzostw Polski w Dziczyźnie, oraz trzeciego pokolenia tradycji rodzinnej do łowiectwa - znamy się na tym.
Dziczyznę pozyskujemy z polskich lasów, z bezpośredniej sprzedaży od kół łowieckich. Dzięki temu mamy wpływ na to jaka jest to zwierzyna, jakiej jakości jest to produkt. Sami decydujemy o tym jakie cięcia mięsa z dziczyzny zastosować do dań naszego autorstwa, które chcemy wprowadzić do karty menu.
Jesteśmy tu dla Was!
Dla gości nie nocujących w hotelu:
PIĄTEK - SOBOTA 13:00-21:30
Prosimy o wcześniejszy kontakt z recepcją hotelu w celu rezerwacji stolika.
Ze względu na organizację eventów w hotelu, dostępność restauracji dla Gości nie korzystających z noclegu może być ograniczona.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą bankietową oraz wynajmem sali na wyłączność.
Wspólny stół w pięknej scenerii kaszubskich lasów